HOME

FAAIN ESTE DESPRE pasiuni și povești

Aici vei descoperi obiecte cu un design deosebit pe care nu le poţi găsi oriunde sau poate chiar nicăieri altundeva și vei citi despre lumea creatorilor din spatele lor.

Ideea acestui proiect mi-a venit în urmă cu mai bine de trei ani, când m-am gândit cum ar fi să am un blog unde să „colecționez” toate acele lucruri deosebite pe care le găsesc în peregrinarile mele online și unde să scriu despre creatorii lor. FAAIN vrea sa promoveze esteticul și extraordinarul într-un online mult prea încarcăt de banal și comercial.

Despre mine

Nu sunt foarte multe de spus, ma numesc Sînziana, sunt din Iași și cred în oamenii frumoși care fac lucruri frumoase. Lucrez în domeniul retailului online, am studiat Relații Publice și Publicitate după patru ani grozavi de Germana – Engleză, iar drumul meu prin viață m-a tot adus in zona online-ului unde îmi place să stau mare parte din timp. Cred în conceptul de „beautiful business” și vreau să susțin acele afaceri care creează produse deosebite, ce nu se axează doar pe valoarea comercială a produselor lor, ci mai ales pe  valori umane, etice și estetice. Vă invit pe blog și in comunitatea oamenilor FAAINi care iubesc lucrurile FAAINe.

Scrieți-mi despre voi și ideile sau proiectele voastre pe adresa: hello@faain.ro