INOROG The Label – A fost odată ca niciodată

A fost odată ca niciodată un studio de jucării cu o poveste minunată…

Teodora și Mihai au început-o cu entuziasm în urmă cu doi ani când au încercat să găsească o jucărie specială care să înlocuiască iepurașul “devastat” de atâta iubire al nepoțelului lor. Au căutat și tot căutat, peste mări și țări, dar nu au reușit să găsească un iepuraș la fel de frumos și deosebit încât să poată șterge emoțiile și amintirile asociate cu acela… Așa că peste noapte le-a venit o idee frumoasă și s-au hotarât să iși pună talentul și creativitatea în făpturile delicate ale papușilor din colecția Inorog The Label care m-au fascinat si pe mine de prima data cand le-am vazut.

Au început fără să aiba niciun fel de experiență. Teodora nu știa nici măcar să folosească mașina de cusut, însa era pasionată încă din copilarie de abordari ingenioase în sfera domeniilor creative, iar Mihai este un suflet curios și talentat, asa cum atât de frumos îl descrie chiar ea pe ” blogul lor. Cu pasiune, răbdare și dragoste, arhitectul și fotograful au devenit creatori de păpuși sau magicieni, așa cum le-aș spune eu, întrucât printr-o mișcare de baghetă și de ac reușesc să transforme aceste jucarii simple în ființe magice care te poartă într-o lume de basm. A fost o călătorie incredibilă în care au învățat totul singuri, au facut designul modelelor de la zero, au cercetat diferite tipuri de materiale și cum le pot îmbina pentru ca în final ideile și emotiile lor să se transfore în prietenul de nelipsit al unui suflet de copil. Cât de multă satisfacție poate să iți aducă acest gând!
Așadar, dacă mai credeți în povești cu zâne și inorogi, urmăriți-i pe pagina lor și faceti-le o vizită pe www.inorogthelabel.com.