IZZI Design Box – It’s complicated

Este simplu să faci lucrurile complicate, însă este foarte complicat sa le faci simple

Cuvintele lui Frank Meyer mi-au venit în minte atunci când am descoperit piesele de mobilă și obiectele home&deco realizate de designerul Constantin Alupoaei, care spune că tot ceea ce face sub brandul IZZI DESIGN BOX este “easy-izzi”. Probabil așa pare atunci când faci ceva din pasiune și pornești cu gândul de a crea un obiect care va fi o parte din căminul și din viața cuiva.

Însă în spatele pieselor originale și atent finisate sunt multe ore de observație, cercetare și experimentare ce transformă idei frumoase fie în o masă spectaculoasă de living sub forma unei plăci de surf sau în una care îmbină ingenios marmura și lemnul, fie în obiecte creative care să iți tină companie la birou și acasă, așa cum este lampa Ma Frend sau ceasul Clucko.

 

Constanța stilulului său modern și functional este mimimalismul de care avem atâta nevoie în locuințele și în viața noastră astfel încât să apreciem mai mult frumusețea lucrurilor simple. Găsiți piesele IZZI la târgurile internaționale de mobilă și în magazinele de design de obiect sau în shopul online.