MAISON & OBJET Paris 2017

De mai bine de 20 de ani târgul internațional de design MAISON & OBJET a devenit un punct de reper pentru cei mai importanți creatori și producători din domeniul home & deco propunându-și să aducă împreună din toate colțurile lumii pe cei interesați de inovație, excelență și cele mai noi trenduri, oferind noi surse de inspirație și descoperind noi talente. 

Evenimentul are loc de două ori pe an, în ianuarie și septembrie și încântă vizitatorii cu orice își doresc: decorațiuni, mobilă, accesorii, produse textile, veselă și tacâmuri expuse atât de cele mai cunoscute branduri din domeniu, dar și de noi designeri.

Ediția de la Paris din această toamnă (8-12 septembrie) care are loc în același timp cu Paris Design Week, este organizată în trei categorii – Maison: decorațiuni interioare, mobilă, accesorii, obiecte de iluminat, Objet: gadget-uri smart, ustensile de bucătărie, parfumuri și accesorii fashion și Influences pentru creații inovative excepționale și produse high end. Această diversitate este în concordanță cu așteptările din ce în ce mai variante ale publicului internațional și fiecare ediție își propune să vină astfel în întâmpinarea iubitorilor de frumos care sunt în căutarea esteticului și extraordinarului.

Găsiți aici lista completă a expozanților (și pe cei din România) și mai multe informații pe pagina evenimentului, pe Facebook și Instagram.