In The Mood For Beautiful Business

„If software is eating the world, we might as well have a glass of wine with it”

Iată un statement foarte interesant lansat de Tim Leberecht, un antreprenor de origine germană cu peste 20 de ani experiență în design, software, telecomunicații și entertainment în Europa și Statele Unite și fondatorul The Business Romantic Society, o organizație globală de oameni din publicitate, artiști, programatori, designeri, cercetători și creativi având misiunea de a aduce frumusețe și farmec mediului de business.

Autor al unui bestseller internațional: The Business Romantic: Give Everything, Quantify Nothing, and Create Something Greater Than Yourself (HarperCollins, 2015), Tim Leberecht a pus bazele conceptului  House of Beautiful Business, o comunitate pop-up care găzduiește întâlniri și conferințe pe teme legate de tehnologie și umanitate în diferite locații din lume.

Cea de a doua ediție  House of Beautiful Business va avea loc în această toamnă la Lisabona și va fi locul de întâlnire al oamenilor care vor sa reumanizeze ideea de business, desfășurându-se în perioada 3-10 noiembrie în două locații deosebite: The Studio, spațiul pentru evenimente private și co-working și The Palacete, palatul central unde va avea loc The Conference of Beautiful Business.

Unele din întrebările abordate vor fi: Cum putem face eficiența mai umană? Cum putem combina gândirea artificială cu cea creativă? Cum putem coabita și crea cu inteligența artificială? Cum va arăta leadershipul in viitor? Ce va însemna să ai succes? Cum ne vom găsi rostul și sensul într-o lume fără joburi tradiționale? Cum putem să ne reconectăm? Cum putem fi curatorii proprii noastre vieți pentru a o trăi pe deplin?

Evenimentul promite o experiență deosebită celor pentru care relația dintre umanitate și tehnologie înseamnă totul. Pâna atunci îl puteți vedea pe Tim Leberecht în acțiune în cadrul Ted Summit 2016 ținând un discurs minunat despre modul în care putem umaniza companiile într-o epocă a automatizării.

Așadar, ce spuneți? Facem bagajele pentru Lisabona în toamna aceasta?