Salone del Mobile. Milano 2018 – Tradiție în viitor

Salone del Mobile. Milano va fi din nou anul acesta universul designului contemporan pentru peste 2000 de expozanți din întreaga lume care se vor reuni în perioada 17-25 aprilie pentru ediția cu numărul 57 a celui mare târg de profil din Europa. O tradiție care marchează acum un nou început ce îndeamnă la rezoluții și un angajament pe termen lung de a promova inovația și designul sustenabil, punând în valoare noile talente și patrimoniul cultural.

Acesta este mesajul pe care organizatorii vor să îl transmită participanților și vizitatorilor prin Il Manifesto, prima declarație oficiala de acest tip a târgului de design care exprimă valorile evenimentului: Emoție. Companii. Calitate. Design. Networking. Tineret. Comunicare. Cultura. Milano în focus.

Evenimentul cuprinde o serie de expoziții  variate găzduite în pavilioanele Rho Fiera Milano: International Furnishing Accessories Exhibition cu peste 2,000 expozanți în categoriile Design, xLux și Classic, EuroCucina (International Biennial Kitchen Exhibition) și FTK (Technology for the Kitchen) cu ultimele produse și accesorii inovatoare din domeniu,  International Bathroom Exhibition cu propuneri de spații ce combină funcționalul cu ideea de wellness,  SaloneSatellite, dedicat tinerilor antreprenori din domeniu și Workplace 3.0, un pavilion dedicat inovației și noilor tehnologii.

Salone del Mobile transforma astfel întreg orasul într-un spațiu fluid deschis experientelor creative si oportunităților de conexiune, fiind în fiecare primăvară  “the place to be” pentru cei care iubesc designul și esteticul.

Website: www.salonemilano.it