Wagner – Arte frumoase și povești

Wagner Arte spun povești de porțelan din 2005 prin mâna surorilor Irina și Ana Wagner. Bijuterii sofisticate pentru doamne elegante și domni, seturi de porțelan pentru servirea ceaiului și cafelei, corpuri de iluminat și obiecte de mobilier accesorizate cu decorațiuni marca Wagner fac parte din gama de produse aflate sub acest brand.

Colectia de bijuterii de lux s-a îmbogățit și diversificat în timp datorită noilor tehnici folosite în mixajul porțelanului pictat manual cu aurul, argintul, și pietrele semiprețioase. Pe lânga acestea atelierul a creat o doua linii originale de obiecte de iluminat care fac parte din colecția Photophore: lampadarele formate din piese de porțelan suprapuse, sudate prin piese de  alamă și tablourile cu ceainice, ceșcuțe sau zaharnițe pictate și încastrate în lemn de esența prețioasă, care m-au dus cu gândul la secvențe din Alice in Țara Minunilor.

ceainic

Puteți gasi în shopul online Wagner cele mai frumoase cadouri de lux pentru ocazii speciale, piese de un rafinament deosebit ce se transmit din generație în generație și care vor ramâne amintiri prețioase ale clipelor de neuitat din viața voastră.

Intrați în universul Wagner Arte și ascultați-le poveșile: www.wagnerarte.ro.